16Aralık 2019

AVUSTURYA KONSOLOSLUĞU YENİ YIL KONSERİ

Diğer

Her sene olduğu gibi, bu sene de Pangaltı Mıhitaryan Korosu, Avusturya Kültür Ofisinin düzenlediği “Geleneksel Yeni Yıl Konseri”ne katılım gösterdi. Konser 16 Aralık 2019 Pazartesi akşamı, Yeniköy'deki Avusturya Konsolosluğu’nda gerçekleşti. Konser Mıhitaryan rahipleri, okul yönetim kurulu üyeleri, müdürleri, öğretmenleri ve velilerinden oluşan bir davetli grubu da katıldı.Dinleyiciler konser öncesinde, konsolosluk kabul salonunda kokteyl ile karşılandı. Yeni Yıl konserinde Pangaltı Mıhitaryan Okulu Korosu özenle seçilmiş Ermenice, Almanca, İngilizce şarkılardan oluşan bir repertuarla katıldı. Pangaltı Mıhitaryan Okulu müzik öğretmeni Lerna Baloğlu Akbulut yönetiminde okul korosu Yeni Yıl şarkılarını büyük bir coşkuyla seslendirerek seyircilerin beğenisini kazandı.
Konserin sonunda, Pangaltı Mıhitaryan ve Özel Alev Okulları koroları birlikte iki şarkıyı Almanca/Ermenice ve İngilizce/Ermenice olarak seslendirdiler.
Yeni Yıl Konserinin tekrarı, 24 Aralık 2019 Salı akşamı Mıhitaryan Vakfı Anarat Hığutyun Kilisesi’nde, Noel ayini sonrasında gerçekleştirilecektir.